İstək siyahısı 0

Hazırlanmış yeməklərin və hazırlanmış qabların dad və aromatik keyfiyyətlərini yaxşılaşdırmaq üçün hazırlanmış ləzzətli qida əlavələri, həmçinin ədviyyatlar, ədviyyat, ədviyyat - kimyəvi maddələr, bitki mənşəli bioloji məhsulların ayrı-ayrı hissələri və onların qarışıqları.


Dad əlavələri

Dad əlavələri

0.00 ₼ ƏDV xaric:0.00 ₼

TomatKababToyuqKolbasaAçıkaPendirKetcupPaprikaPizzaSmetanBekon..

Qlutamat natriy

Qlutamat natriy

0.00 ₼ ƏDV xaric:0.00 ₼

Kimyəvi təmiz monosodyum glutamat ilk dəfə 1908-ci ildə Tokio İmperial Universitetinin professoru Ikeda Kikunae tərəfindən təcrid edilmişdir. Kombu yosunlarının tərkibindəki maddələri özləri ilə yeməkləri daha dadlı hala gətirməyə qərar verdi.1909-cu..