İstək siyahısı 0

Ət məhsulları sənayesi


Aqar

Aqar

0.00 ₼ ƏDV xaric:0.00 ₼

Bu sarımsı ağ rəngli bir toz və ya bir plaka. Tərkibində D- və L-galaktozlar, 3,6-anhidroqalaktozlar, pentozlar, D-qlükuronik və piruvik turşuları olan təxminən 1,5-4% mineral duzlar, 10-20% su və 70-80% polisaxaridlər vardır. Agaroz və agaropektin a..

Dad əlavələri

Dad əlavələri

0.00 ₼ ƏDV xaric:0.00 ₼

TomatKababToyuqKolbasaAçıkaPendirKetcupPaprikaPizzaSmetanBekon..

Karraginan

Karraginan

0.00 ₼ ƏDV xaric:0.00 ₼

Carrageenan, ya da carrageenan, qırmızı yosunlardan alınan xətti sulfat polisakkaridlər ailəsidir. Adı ingilis dilindən gəlir. carrageen yosunu - növlərin yosunları üçün İngilis adı Chondrus crispus Stackh., İrlandiya sahillərində böyüyür və bu da öz..

Nişasta (kartof, qarğıdalı)

Nişasta (kartof, qarğıdalı)

0.00 ₼ ƏDV xaric:0.00 ₼

..

Pektin

Pektin

0.00 ₼ ƏDV xaric:0.00 ₼

Pektin maddələri və ya pektinlər (digər yunan dilindən Πηκτός - laxtalanmış, dondurulmuş) - əsasən qalakturon turşusunun qalıqları ilə əmələ gələn polisaxaridlər. Bütün yüksək bitkilərdə, xüsusən də meyvələrdə və bəzi su bitkilərində mövcuddur - buna..

Qlutamat natriy

Qlutamat natriy

0.00 ₼ ƏDV xaric:0.00 ₼

Kimyəvi təmiz monosodyum glutamat ilk dəfə 1908-ci ildə Tokio İmperial Universitetinin professoru Ikeda Kikunae tərəfindən təcrid edilmişdir. Kombu yosunlarının tərkibindəki maddələri özləri ilə yeməkləri daha dadlı hala gətirməyə qərar verdi.1909-cu..

Sorbat kalium

Sorbat kalium

0.00 ₼ ƏDV xaric:0.00 ₼

Kalium sorbat, sorbik turşusunu kalium hidroksidi ilə neytrallaşdırmaqla əldə edilən sorb turşusunun kalium duzudur. Qida məhsullarında konservant kimi geniş istifadə olunur (E202). Sorbik turşudan fərqli olaraq suda yüksək dərəcədə həll olunur...

Sorbin turşusu

Sorbin turşusu

0.00 ₼ ƏDV xaric:0.00 ₼

İlk dəfə 1900-cü ildə Oscar Döbner tərəfindən Knevenagel tərəfindən piridindəki malon turşusu və krotonik aldehidin kondensasiyası ilə sintez edilmişdir.Sorbik turşusu hal-hazırda sənayedə turşu katalizatorlarının (məsələn, BF3) iştirakı ilə ketoton ..

Yumurta ağı

Yumurta ağı

0.00 ₼ ƏDV xaric:0.00 ₼

Yumurta ümumi bir qida məhsuludur. Mövcudluğu səbəbindən, toyuq yumurtaları hazırda ən çox yayılmışdır, baxmayaraq ki, hər hansı bir quş yumurtası insanlar tərəfindən yeyilə bilər. Bundan əlavə, bəzi sürünənlərin (məsələn, tısbağaların) yumurta yemək..

Yumurta sarisi

Yumurta sarisi

0.00 ₼ ƏDV xaric:0.00 ₼

Yolk - deuteroplazma, heyvanların və insanların yumurtalarında taxıl və ya boşqab şəklində toplanan, bəzən davamlı sarısı kütləsinə (böcəklərdə, sümüklü balıqlarda, quşlarda və s.) Birləşən qidalar. Yolk bütün heyvanların və insanların yumurtalarında..

Yumurta tozu

Yumurta tozu

0.00 ₼ ƏDV xaric:0.00 ₼

Yumurta tozu, həzm baxımından demək olar ki, bərabər olan təzə toyuq yumurtasının əvəzedicisidir. Qurudulmuş yumurta kütləsi şəklində istehsal olunur - təbii nisbətdə zülal və sarısı qarışığı və ya ayrıca qurudulmuş protein və sarısı tozları. Uzun sa..